ES VA INAUGURAR EL 31 D'AGOST DEL 2013 A LES 19:30h
VA PRESENTAR L'EXPOSICIÓ:
JAUME FÀBREGA, PROFESSOR D'ENOGASTRONOMIA A LA UAB I CRÍTIC D'ART
I ES VA BRINDAR AMB VI BLANC TREYU DEL CELLER OLIVER CONTI
OBERTA DEL 31 D'AGOST AL 3 DE NOVEMBRE DEL 2013

HORARI:
Dissabtes de 10 a 14 i de 17 a 20 h
Diumenges de 10 a 14 h
Moltes són les raons per les quals a Capmany, terra de vins i seu de l'Associació Cultural POPULART, fem aquesta tardor la celebració del vi i de la vinya, en temps de veremes i en companyia d'una colla de bons amics artistes. Una celebració i un elogi del vi. Vi que a vegades esdevé mèdium en la tasca creativa, ajudant a obrir portes i cadenats que es resisteixen. Vi que massa sovint és l'únic amic i el company insubornable de l'artista. Especialment en aquelles matinades en què la soledat i el buit s'ensenyoreixen del taller, de les mans, de les mirades i dels pensaments.
“In vino veritas”, diu la sentència dels clàssics atribuïda a Plini el Vell. Una veritat que també trobareu en l'obra que generosament ens mostren en temps de veremes, aquests set artistes (Francesc Carbonell, José Luís Castaño, Javier Garcés, José María Guerrero Medina, Vicenç Huedo, Assumpció Mateu i Gonzalo Tabuenca) a la sala de l'Associació Cultural POPULART a Capmany, per fer l'elogi i la celebració del vi.
Una obra madura -cap d'ells és un principiant- i sòlida. Fruit d'anys de destil·lació de l'existència en soledat, mitjançant aproximacions ètiques i estètiques. Una obra que pretén, i a vegades aconsegueix, fer-nos visible l'invisible. Una obra que us servirà de bàlsam contra les picades de l'eixam de vespes que, com en la paràbola de Chuang-Tzu, voldrien convertir-nos més que en gent d'ordre, en gent a les seves ordres.


IMATGES DE LA INAUGURACIÓ
ALGUNES OBRES EXPOSADES
J.L. CASTAÑO 80X100 cm.
F. CARBONELL 57X43 cm.
J.GARCÉS 75X50 cm.
J.M GUERRERO M.
40X40 cm.
V. HUEDO
115X46 cm.
ASSUMPCIÓ MATEU
110X110 cm.
GONZALO TABUENCA
100X100 cm.
ALTRES TEXTOS I IMATGES
MÉS INFORMACIÓ GRÀFICA I TEXTUAL
AL NÚMERO 9 DE
L'INFORMATIU DE POPULART
LA CASA DE LA PARAULA
SANTA COLOMA DE FARNERS

___________________________________________

L'EXPOSICIÓ IN VINO VERITAS VA SER EXHIBIDA TAMBÉ A LA CASA DE LA PARAULA DE SANTA COLOMA DE FARNERS DES DEL 22 DE DESEMBRE DE 2014 A FINALS DE GENER DE L'ANY SEGÜENT
IMATGES DE LA CASA DE LA PARAULA I DE L'EXPOSICIÓ