FORMALITZEM LA NOSTRA RELACIÓ?

POPULART ha encetat el quart any de la seva existència. Aquest projecte de dinamització cultural, que va començar com a galeria comercial i ha esdevingut associació sense afany de lucre, ha anat confegint al llarg d'aquest temps una extensa llista d'amics, coneguts i saludats que han sigut el nostre suport, el nostre estímul i, de fet, la nostra raó de ser com a entitat.
D'una banda -el primer element del binomi- els artistes; de l'altra banda, totes aquelles persones que, per una o altra raó, heu anat seguint, amb més o menys regularitat, les nostres activitats, i que heu anat rebent els nostres correus, les nostres publicacions, les nostres invitacions als actes que organitzàvem, de fet...

POPULART no està autoritzat a enviar-vos correus electrònics si vosaltres no ens ho heu autoritzat expressament.
A dreta llei (segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, i a Llei 34/2002, d'11 de juliol), POPULART no està autoritzat a enviar-vos correus electrònics si vosaltres no ens ho heu autoritzat expressament. Molts de vosaltres, en el seu moment, ens vàreu emplenar un formulari demanant que us mantinguéssim al corrent de les nostres activitats; però fins i tot molts d'aquests casos es van produir quan encara no érem una associació cultural, i per tant, caldria actualitzar-los.
Però més enllà de la qüestió legal, després de tres anys d'activitat, tenim la necessitat d'avaluar quants dels receptors de les nostres comunicacions i publicacions continuen estant interessats en rebre-les. Comprendreu que, per a nosaltres, sigui molt important aquesta avaluació, que ha de suposar l'inici d'una reflexió crítica indispensable per no esclerotitzar-nos, per reconduir en la millor direcció la nostra activitat, tot canviant el ritme actual, en un o altre sentit, segons ho justifiqui el vostre recolzament i els interessos de tots.
D'altra banda, alguns de vosaltres ens vàreu manifestar la vostra voluntat d'associar-vos en el moment en què us vam comunicar la nostra intenció de reconvertir-nos en Associació Cultural sense afany de lucre. A l'espera de tenir tots els papers (la Generalitat, incomprensiblement, va tardar vuit mesos en inscriure'ns al seu registre), mai no us hem enviat un formulari per associar-vos. Ha arribat el moment de fer-ho.

Volem saber quants dels receptors de les nostres comunicacions i publicacions continuen estant interessats en rebre-les.
Si associar-vos no us interessa, feu-vos "simpatitzant" per continuar rebent-les gratuitament.
De fet, la proposta explícita en el títol d'aquest escrit "Formalitzem la nostra relació?" no s'adreça només a aquells d'entre vosaltres que ens havíeu comentat la vostra intenció de fer-vos socis de POPULART, sinó a tots els que rebeu correus nostres. Per això hem pensat diverses modalitats de relació que trobareu ben explicitades a la nostra web clicant AQUÍ
Clicant a les pestanyes corresponents, accedireu al FORMULARI PER A INSCRIURE-US COM A SIMPATITZANT o bé al FORMULARI PER ASSOCIAR-SE. Si el vostre desig és associar-vos, podreu triar una de les tres modalitats previstes, amb diferents avantatges i quotes anyals.